Klausos vektorius

 


Tipiški kalbos posūkiai:

  • Viskas yra tuštybių tuštybė!
  • Pažvelk į savo vidų.
    Pažink save!
  • Tyla

bendrosios charakteristikos

gyventojų5 %
archetipasAtsiliepimai apie pagrindinę priežastį
rūšies vaidmuonaktinis gaujos sargyba
Didžiausio komforto spalvaMėlyna
Didžiausio komforto geometrijaDingęs
Padėkite į ketvirtįInformacijos kvartelio vidus, didžiausias intravertas
Intelekto tipasAbstraktus

 

Psichikos ypatumai

Jie sako apie jį: „Ne iš šio pasaulio ... Jis yra kažkoks keistas, ekscentriškas, tylus žmogus, turintis selektyvų kontaktą “ . Tai yra pirmieji apibrėžimai, kuriuos dažnai pastebi kiti, kuriuos garso vektorius gauna sistemos-vektoriaus psichologijoje.

Garso menininkas yra absoliutus egocentrikas. Jis arogantiškas, savo jausmais protingiausias, „aukščiau už viską“, todėl jį galima laikyti arogantišku. Tai didžiausias intravertas, užsidaręs savo kūno apvalkale, visiškai susitelkęs į save ir savo būsenas. Garso inžinieriaus kalboje labiausiai paplitęs žodis yra įvardis „aš“.

Sveikas vaikas jau būdamas 5-6 metų pradeda klausinėti apie gyvenimo prasmę : „Tėti, kas mes tokie? Kodėl mes gyvename? Kas yra gyvenimo prasmė? O kas yra mirtis? Kas bus po to, kai mes mirsime? Kas yra erdvė? O begalybė? Kodėl aš esu savo kūne, o ne, pavyzdžiui, savo brolio kūne?

Augimo laikotarpiu šie klausimai tarsi prislopinami, išstumiami giliai į pasąmonę, jaučiami tik neaiškios melancholijos ir depresijos signalais, „pasaulio liūdesio“ jausmu, kad ypač paaštrėtų brendimo ir brendimo metu. ateityje.

Kai kurie garso inžinieriai verbalizuoja vidinius klausimus, o kai kurie jų neužduoda, bet tarsi kažkas juos visada įtraukia į temas, susijusias su šiais klausimais. Pavyzdžiui, fizikas dažnai nesuvokia savo tyrimo motyvų. Jis jums nesakys: „Aš tyrinėju visatos sandarą“ – jis taip nemano. Jis mano, kad sprendžia taikomąją problemą, kurios niekas anksčiau nebuvo išsprendęs.

Ieškodami Pirmosios priežasties, sveiki mokslininkai tyrinėja religijas ir dvasines praktikas. Kartais jie išeina iš priešingos pusės ir, bandydami įrodyti, kad Dievo nėra, tampa ateistais. Tik garso inžinierius gali taip įnirtingai įrodyti, kad Dievo nėra, nes Dievo egzistavimo klausimas yra tik pagrįstas klausimas.

Garso vektorius unikalus tuo, kad tai vienintelis vektorius, neturintis materialių norų. Seksas, šeima, vaikai, pinigai, karjera, garbė ir šlovė, net žinios – garso vektoriuje visa tai nėra vertinga. Garso vektorius yra vienintelis, su visais savo troškimais siekiantis savojo Aš, Pagrindinio Visatos dėsnio, Pirmosios priežasties, Dievo pažinimo.

Jo užduotis – suvokti metafizinį pasaulį, o visos garso inžinieriaus savybės (išskyrus pagrindines fizines - valgyti, gerti, kvėpuoti, miegoti) yra skirtos tik tam. Garso vektorius yra dominuojantis, tai yra, troškimo galia garse yra didžiausia, daug didesnė nei kituose vektoriuose.

Garso vektorius yra aseksualus. Visi garso inžinieriaus norai nukreipti į nematerialią plotmę, tai slopina seksualinį potraukį. Net ir didžiausią libido, dėl „apatinių“ vektorių, mažina „viršutiniai“ vektoriai, ypač Garsas.

Garsininkas dažnai kalba vos girdimu, tyliu balsu ir dažnai jam nepatinka jo balso skambesys. Kiekvieną kartą, prieš atsakydamas į klausimą, jis skiria laiko pertrauką: „A? Ką? Ateini pas mane? .. “ – vėl klausia, lyg klausimo negirdėtų. Tai suteikia jam laiko išeiti iš savęs ir net tada visapusiškai reaguoti. Kalbėdamas sustoja, susimąsto, sustingsta.

Garso inžinierius dažnai teikia pirmenybę neverbaliniam bendravimui internete, o ne gyvam bendravimui: jam lengviau parašyti tai, ką nori pasakyti kitam žmogui, net jei jis yra su juo viename kambaryje, nei pasakyti balsu. Be to, kvapai ir visa kita, kas atitraukia dėmesį nuo to, kas buvo pasakyta, nėra įtraukta į „interneto pokalbius“. Kalbėdamas jis dažnai užsimerkia, atsijungdamas nuo vaizdų pasaulio, išorinio pasaulio, sutelkdamas dėmesį į garsus, žodžius, intonacijas.

Garsininkas mieliau bendrauja su tuo pačiu, kaip ir su savimi. Garso inžinieriai supranta vienas kitą be žodžių, jie tiesiog sako: „Mums malonu tylėti kartu “ .

Naktis yra garsinis dienos laikas. Primityviame pulke garsininkas atliko naktinio pulko sargybos funkciją, budėjo, kai visi kiti miegojo. Klausėsi tylos: ar kur nors po leopardo letena traškėjo šakelė? Iki šiol vakare ir naktį garsūs žmonės jaučiasi daug linksmesni nei dieną. Dėl tos pačios priežasties jie mieliau eina miegoti vėlai ir beveik nepaklūsta įprastam režimui: jiems sunku anksti keltis, ilgai negali pabusti.

Šiuolaikinėje visuomenėje garso inžinieriai dar „saugo pulką“ naktimis, bet jau, pavyzdžiui, naršydami internete, klausydami muzikos ausinėmis, skaitydami knygas ir mąstydami.

Garsus vaikas yra tylesnis už kitus, nebėga ir netriukšmauja pertraukų metu su visais, renkasi vienatvę. Ekscentriškas tylus, suaugusio išvaizdos vyras, mąstantis ir nebendraujantis. Garso inžinieriaus veidas yra draugiškas ir visiškai neatspindi emocijų. Tuo pačiu metu garso inžinieriaus emocijos yra ne mažiau stiprios ir net gilesnės nei kitų, tačiau jos neiškeliamos. Taigi iš išorės apie juos net negalite atspėti.

Sveiko vaiko pasirodymas mokykloje daug pasako apie jo būklę. Vaikas su slopintu garso vektoriumi yra uždaras ir nuošalus. Jam sunku rasti bendrą kalbą su bendraamžiais. Naktimis užsiėmęs savo „verslu“, gyvendamas savame, fantazijų, idėjų ir muzikos pasaulyje, retai išsimiega. Dėl to pirmoje dienos pusėje jis būna pusiau miego būsenoje, neišlaikydamas taip dažnai atliekamų testų būtent pirmose pamokose. Toks vaikas rizikuoja patekti į nepasiekusių kategoriją, gali net per klaidą gauti protiškai atsilikusio antspaudą.

Tas pats sveikas vaikas, pakankamai išsivystęs, geromis garso vektoriaus sąlygomis, demonstruoja puikius intelektinius gebėjimus ir gerus mokymosi gebėjimus. Dažnai jam ypač lengva išmokti kalbas. Garsūs vaikai turi labai gerą intonacijos pojūtį, kalbos skambėjimą, geba kalbėti bet kokia užsienio kalba be akcento. Jie vieninteliai turi abstraktų mąstymą, gali išspręsti sudėtingiausias fizikos ir matematikos problemas. Šiose srityse geriausi iš geriausių, jie tampa olimpiadų nugalėtojais.

Svarbiausia yra teisingas požiūris į tokius vaikus. Sveikų vaikų tėvai turėtų sudaryti vaikui kuo palankesnę aplinką: tylą ir vienatvės galimybę. Garsūs garsai, tokie kaip trankančios durys ir barškantys indai, kenkia sveikam kūdikiui. Jokiu būdu negalima šaukti ant sveiko vaiko, neįžeidinėti: „Na, koks tu idiotas, kodėl aš tave pagimdžiau! Garso inžinieriaus pažeminimas ir dažni muštynės tarp tėvų gali gerokai sumažinti jo gebėjimą mokytis ir bendrauti su kitais žmonėmis. Taip įvyksta pirmasis smūgis į garso jutiklį. Autistas yra traumuotas sveikas vaikas, o stiprus sveiko vaiko stresas virsta garso neuroze – šizofrenija .

Garso inžinieriaus absoliutaus komforto būsena yra tyla. Tyla yra savęs gilinimo priemonė, tik tylėdamas žmogus galvoja gerai. Garsininkas vengia triukšmingų kompanijų ir vietų, renkasi vienatvę.

Sveiki žmonės turi abstraktų intelektą, potencialiai galingiausią, galintį suvokti abstrakčias nematerialias sąvokas. Idėjos, jų kūrimas, sklaida skamba. Šios idėjos yra globalaus pobūdžio, jos keičia mus supantį pasaulį ir lemia socialinių transformacijų kryptį bei bendrą žmonijos raidą. Jo idėjų kryptis priklauso nuo garso inžinieriaus išsivystymo ir įgyvendinimo – nuo ​​mizantropinių (pavyzdžiui, Hitlerio su nepakankamu išsivystymu ir nusivylimais) iki tų, kurie žmones ar visą žmoniją perkelia į ateitį (Ciolkovskis, Einšteinas, Landau). , Tesla ir daugelis kitų).

Garso vektorius yra vienas iš trijų „skaitymo“ vektorių. Garsūs žmonės renkasi poeziją, mokslinę fantastiką, knygas apie filosofiją ir psichologiją. Jie studijuoja ezoteriką, religijas, teologiją, fiziką. Naktimis jie nemiega, o filosofuoja, mąstydami apie naktinį dangų, gali valandų valandas žiūrėti į žvaigždes, gaudami iš to savotišką ramybę.

Garso inžinieriai mėgsta muziką, pasirenka tą, kuri atitinka jų vidinę būseną. Noras klausytis kietojo roko garsiai – tai bandymas sumažinti skausmą garso vektoriuje, kuris kenčia nuo negalėjimo prisipildyti. Muzika yra savotiškas garso vektoriaus žemesnių troškimų lygių užpildymas. Tačiau pastaraisiais dešimtmečiais muzika nebegali visiškai užpildyti sveiko žmogaus , nes temperamentas, tai yra, troškimo galia - vektorius, labai išaugo. Garso inžinieriui, kurio nesąmoningi troškimai pildosi, nebereikia muzikos, jam labiau patinka tyla.

Dar XX amžiuje garso inžinierius galėjo prisipildyti filosofijos, muzikos, poezijos, realizuoti save kaip filosofą, teologą, muzikantą, fiziką, poetą, režisierių. Pastaraisiais dešimtmečiais niekas nenumalšina tikro dvasinio suvokimo troškulio, o garso inžinieriai yra sunkiausiose sąlygose, jaučia daugiau ar mažiau sąmoningą vidinį ieškojimą, kurio niekuo negali užpildyti.

Plačiai paplitusi priklausomybė nuo kompiuterinių žaidimų (ypač susijusių su smurtu) yra depresinio garso vektoriaus rodiklis. Panirimas į kompiuterinių žaidimų pasaulį tik didina atskirtį nuo realybės ir kursto mizantropiškas nesveikų garso inžinierių idėjas.

Depresija yra neįprasta garso inžinieriaus būklė, bet, deja, šiandien ji yra labiausiai paplitusi būklė. Žmonėms, turintiems garso vektorių , išsivaduoti iš depresijos yra nelengva užduotis. Nesugebėdami susidoroti su savo rūšiniu vaidmeniu, kamuojami vidinių klausimų, trokštantys ir neramūs, jie kartais ryžtasi savižudybei, nesąmoningai tikėdamiesi per „užpakalines duris“ patekti pas Dievą. Jie sako taip: „Šiame gyvenime nėra prasmės, siela yra ankšta ir skausminga kūno kiaute“. Garsūs žmonės išlaisvina sielą iš kūno, tikėdamiesi amžinojo gyvenimo kitoje dimensijoje... Bet tai klaida. Tik čia, fiziniame pasaulyje, tik kūne žmogus gali atlikti Garso užduotį – suvokti savo Aš ir Visatą.

Garsininkas nuolat pasinėręs į save. Apie ką nors galvodamas jis atitrūksta nuo to, kas vyksta lauke. Visas garsas I yra nukreiptas į vidinę savęs apmąstymą. Kolosalus garso inžinieriaus susitelkimas į save – tai bandymas suvokti tai, kas neįsisąmoninta, per suvokimą atkovoti teritorijos gabalėlį iš Pasąmonės.

Per giliai pasinerdamas į save, jis taip praranda ryšį su materialiu pasauliu, kad tiesiogine prasme pamiršta valgyti ir gerti. Jausdamas stiprų kūno silpnumą, jis net negali iš karto suprasti, kas negerai. Jie jo klausia: „Ar pavalgei? Kada valgėte? O jis atsako: „Nepamenu... tikriausiai vakar...“ Kūno nejaučia tik sveiki žmonės. Jie yra tikri, kad kūnas yra savarankiškas, ir jie yra savi. Kartais jiems atrodo, kad organizmas trukdo, sunku jį neštis, nori valgyti ir pan., o turėtų atlikti savo specifinį vaidmenį. Kartu reikia suprasti, kad sunkiausias darbas garso inžinieriui yra proto darbas. Nėra sunkesnio darbo už proto darbą garso vektoriuje.

Garsininkui sunku išreikšti savo norus žodžiais, jis kažko ieško, bet pats tiksliai nežino ko. Ir ne viena materiali esybė negali užpildyti jos tuštumos. Žmonės, neturintys garso vektoriaus, negali jo suprasti: „Vasya, kodėl tu triūsi? Jūs turite viską! ko dar reikia? Jis sukūrė tą patį – „nėra prasmės, kodėl viskas“, – gyvenk kaip visi!

Garso inžinieriui nesąmoningas atsakymų į visus vidinius klausimus trūkumas yra tarsi danties skausmas per atostogas: aplink jį verda gyvenimas, bet jis to nesugeba. Jis kenčia ieškodamas prasmės ir, jos nerasdamas, yra kankinamas egzistencijos šiame pasaulyje beprasmybės, slegiamas savo kūno.

Neatlaikęs tokio kolosalaus vidinio streso, garso inžinierius puola į depresiją, narkotikus , kenčia nuo nemigos , galvos skausmų , visiškoje neviltyje jis gali nuspręsti nusižudyti.

Gana dažnai garso inžinierius, potencialiai ryškiausio abstraktaus intelekto savininkas, galintis didingai suvokti dvasią visos žmonijos mastu, neišsivysčiusioje ir nerealizuotoje būsenoje, niekada neranda savo natūralaus didžiojo kelio. Tada jis yra pasmerktas klaidžioti smulkmenų, pasenusių, nepakeliamų ir net tiesiog beprotiškų minčių kliedesiuose.

Pirmą kartą pasaulyje sisteminė vektorinė psichologija suteikia žinių raktą, kuris atveria kitiems žmonėms šio, kaip dažnai vadinama, „iš šio pasaulio“, garso tipo intravertišką, uždarą vidinį mentalinį tūrį. O pats sveikiausias žmogus – savo prigimtinio nulemtumo suvokimas ir prigimtinių troškimų išsipildymas, savybių įgyvendinimas. Visa tai gali atvesti jį į neprilygstamo gyvenimo sąmoningumo ir prasmingumo aukštumas.


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Jūsų vaiką pastoviai muša mokykloje: kaip išvengti patyčių?

Uoslės vektorius arba kodėl reptilijai valdo šį pasaulį?

Analinis vektorius. Paskaitos konspektas.